Kavics szállítás

Kavics szállítás


A kavics szállítás díja nálunk  kifejezetten kedvező , továbbá az anyag árak is ,mivel beszállítóinkkal tartós együttműködést alakítottunk ki.  Már köbméterenként 3300 forintért rendelhet tőlünk. A szállítást mi magunk végezzük pontos és megbízható sofőrökkel, aminek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a megrendelt anyag az előre egyeztetett időpontra a kért helyszínen lesz.

A SZÁLLÍTÁS fül alatt részletes táblázatot helyeztünk el a díjakról. Szállítása során jó állapotban lévő kisteherautókat használunk. Teherautóink billencsesek, vagyis nincs szükség a kért építőanyagok lepakolására, pillanatok alatt leboríthatjuk a kavicsot. A 3,5 tonnás teherautók behajtási engedély nélkül is bárhol közlekedhetnek, nincs olyan hely, ahová ne tudnánk eljutni. A legkisebb megrendelhető mennyiség 0,5 köbméter, a maximális pedig 2,5 köbméter autónként. Nemcsak kiszállítunk, hanem el is szállítunk! Bármit, a földtől a törmeléken át a komposztig.

kavics szállítás
kavics szállítás

Milyen kavics szállítását vállaljuk?

Válassza a célnak legmegfelelőbb anyagot!

  • Díszkavics
  • Folyami kavics
  • Mosott kavics
  • Gyöngykavics
  • Kulé kavics

A szállítás ára az úti cél függvényében változik. Budapesten belül és a főváros vonzáskörzetében egyaránt szállítunk. A szállítás díja 30 perces helyszíni tartózkodást tartalmaz. Ezen felül minden megkezdett óráért 4000 forintot számolunk fel.

kavics szállítás
kavics szállítás