Murva szállítás


Mielőtt rátérünk a murva szállítás körülményeire, és szállítási díjaira, rövid áttekintést szeretnénk adni felhasználási területeiről. Többéves beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően kedvező áron rendelhet tőlünk. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért kifejezetten rugalmasak vagyunk. Budapesten valamint, a belvárosban és a főváros környékén is szállítunk. Bármilyen kérése is van, keressen minket bátran!

Murva szállítás
Murva szállítás

Mire jó a murva?

A murva széleskörűen felhasználható kőzúzalék, amivel gyakran találkozni a garázshoz vezető autóbehajtókon vagy a térburkolat alapját adó teherbíró rétegben. Egyaránt előkerül tömörítő feltöltéskor, illetve színe miatt díszítésként is. A leendő felhasználástól függően más és más szemnagyságú murvát érdemes választani. Kínálatunkban elérhető 5 és 12 milliméter közötti, valamint 12 és 20 milliméter közötti murva. Előbbit tipikusan kertekben szokás használni, utóbbi már gépkocsi behajtókon is alkalmazható.

  • Murva – 6800 Ft/m³

Hogyan zajlik a murva szállítás?

Egyetlen rövid telefonnal megrendelheti a szükséges murvát. Csupán a szállítási címre és időpontra, valamint az átvevő elérhetőségeire van szükségünk. Amennyiben esetleg a lerakási helyszín problémás lehet – túl szűk a kapu a behajtáshoz, a terepviszonyok miatt nehezen oldható meg a közlekedés –, kérjük, jelezze azt is!

A murva szállítás során 3,5 tonnás, billencses kisteherautókat használunk. Ezzel megspórolhatja magának a lepakolással töltött időt, illetve az ebbe fektetett energiát. Csak mutassa meg, hová szeretné, ha be tudunk állni, oda borítjuk a murvát. Mivel kisteherautóinknak nincs szüksége behajtási engedélyre, bárhová könnyedén és rövid határidővel szállíthatunk. SZÁLLÍTÁS oldalunkon megtekintheti, hogy pontosan mennyibe kerül a szállítás Pest megye egész területére vonatkozóan, ugyanakkor szeretnénk figyelmébe ajánlani a kalkulátorunkat is, amelybe minden fontos információ be van táplálva. Használatával hajszál pontos végeredményt kaphat.  Forduljon hozzánk bizalommal, ha murvára van szüksége!

Murva szállítás kedvező áron
Murva szállítás

A térburkolat hosszútávú befektetés, ezért előtte érdemes körültekintően megválasztani a kivitelező szakembert. Általában a következő klasszikus felhasználási területeken alkalmazzák: kocsibeállókhoz, kerti utak kiépítéséhez, járdák kialakításához, lépcsőkhöz, tűzrakó helyek létrehozásához, parkolók kövezéséhez. Az alábbi címre kattintva mindenbe bepillantást nyerhet. A murva szállítás ára megtalálható ITT.

Térkövezés