Sóder szállítás

Sóder szállítás Pest megyében

A sóder szállítás fuvardíja pontosan kiszámítható kalkulátorunk segítségével, amely minden oldalunk jobb féltekén megtalálható. A sóder vagy más néven homokos kavics, a beton természetes adalékanyaga. Nincs olyan építkezés, útépítés, ahol nélkülözni lehetne. A fővároson belül és annak vonzáskörzetében terítünk naponta. Autóinknak a nehezen megközelíthető helyszínek sem jelentenek akadályt. A sóder szállítást 3,5 tonnás kisteherautóinkkal végezzük, így bárhová eljuthatunk, nincs szükség előzetesen behajtási engedély kérésére. A lepakolás nem emészt fel időt, billencses szállító eszközeinkről pillanatok alatt a kért helyre borítjuk a megrendelt anyagokat.

Sóder szállítás
Sóder szállítás

Milyen sóder szállítását vállaljuk?

Rendelhet tőlünk jól tömöríthető töltősódert, amely remekül használható útalapként vagy térkövezés alkalmával. Ezen felül természetesen osztályozott sóder is elérhető nálunk 0-4 közötti szemcsemérettől egészen 0-24 közötti szemnagyságig. A nálunk kapható sóder mosott, agyagtartalma így alacsonyabb, aminek köszönhetően sokkal szilárdabb beton készíthető vele.

A kétszer rostált 0-4-es sódert általában ágyazórétegek kialakításához, vékony betonhoz vagy durva vakoláshoz kérik. Az ennél nagyobb 0-8-as sóder aljzatbeton vagy beton készítésére alkalmas. A legfeljebb 16 milliméteres szemnagyságú sóder a keskeny zsalukövek közé szánt beton vagy betonkoszorúk készítéséhez a legjobb. Legtöbben a 0-24-es sódert keresik, amelyet vastagbetonhoz, illetve alapépítés során használnak fel. Zsákos kiszerelésben szállítjuk. Általában 16 kg-tól 40 kg-ig terjed a súlya. A szemnagyságok határozzák meg, hogy milyen típusú betonhoz legyen adalékként hozzáadva. Oldalunkon kielégítő információkat találhat mindenki a sóder típusokról, és azok alkalmazási területeiről.

Milyen áron rendelhet tőlünk sódert?

A végső árat a szállítási helyszín, és a rendelt sóder osztálya alapján számítjuk ki.

  • Töltősóder – 2600 Ft/m³
  • 0-4 sóder – 3000 Ft/m³
  • 0-8 sóder – 4000 Ft/m³
  • 0-16 sóder – 4000 Ft/m³
  • 0-24 sóder – 3100 Ft/m³

A szállítás díja a helyszín szerint alakul. Budapesten belül már 6990 forintért szállítunk, de díjunk az agglomerációban sem haladja meg a 9990 forintot. SZÁLLÍTÁS oldalunkon megtekintheti, hogy pontosan mennyibe kerül a szállítás Pest megyében, de használhatja a kalkulátort is.

Sóder szállítás után
sóder út

A sóder szállítás ára megtalálható ITT.

 Nem kell többé sóder?