Termőföld szállítás

Termőföld szállítás információk

A termőföld szállítás részletes információi előtt, íme néhány lényeges szempont pár sorba sűrítve, hogy jól válassza meg az elképzeléseinek megfelelő földet.

Nem szabad összetéveszteni a töltőföldet a termőfölddel. Míg előbbit csupán feltöltéshez vagy tereprendezés alkalmával használhatja, addig utóbbi már megfelel ültetésre és növények telepítésére is. A termőföld szállítás megrendelése előtt mindenképpen érdemes számba vennie, hogy milyen növényeket szeretne ültetni, ugyanis ettől függ, hogy pontosan milyen termőföldre lesz szüksége.

Termőföld szállítás
Termőföld szállítás

Termőföld típusok közötti különbség?

Alapvetően megkülönböztetjük a natúr és a darált földet. A natúr földben viszonylag nagyobb rögök is találhatók, míg a darált föld esetében ezek legfeljebb 4 cm-esek, de már ez is elég, hogy egyenetlen legyen a tömörülés, ami miatt a pázsit is göröngyös lehet. Az egyenetlenségek megjelenése elkerülhető, ha a termőföld lazításához trágyát vagy tőzeget használnak.

A megrendelt földdel új termőréteget alakíthat ki, használhatja kertek és parkok feltöltéséhez. A trágyával kevert föld tökéletesen alkalmas a talaj termőképességének javítására. A tőzeges termőföld szintén remek erre, különösen a savanyú talajt kedvelő növényekhez ajánljuk. Azt ajánljuk, hogy a termőföld szállítás előtt mérje fel az érintett területet, esetleg kérje ki szakember véleményét is arról, hogy milyen földet érdemes használni az adott helyszínen.

Minőségi termőföld
Termőföld

Termőföld szállítás részletei

A termőföldek ára nem tartalmazza a szállítás díját. A pontos összeg a szállítási helyszín függvényében változik. Budapesten már 6990 forintért vállaljuk a kiszállítást. SZÁLLÍTÁS oldalunkon megtekintheti az aktuális árakat, vagy használja kalkulátorunkat amibe minden információ be van táplálva. A szállítás alkalmával 3,5 tonnás, billencses kisteherautókat használunk. Nem kell időt pazarolni a lepakolásra, egyetlen perc alatt a kívánt helyre borítjuk a kiszállított termőföldet, és már terítheti is. Legkisebb rendelhető mennyiség 0,5 köbméter, maximális 2,5 köbméter egyszeri szállítás alkalmával. Amennyiben igény merül fel, úgy zsákos kiszerelést is szállítunk. Ennek súlya zsákonként 25 kilogrammra rúg. Számtalan kereskedéssel, tüzéppel, kertészettel ápolunk partneri viszonyt, így az aktuális legkedvezőbb áron rendelheti meg azt amire szüksége van.

Termőföld fajták köbméter árai:

  • Natúr föld – 3000 Ft/m³
  • Darált föld – 3500 Ft/m³
  • Natúr trágyás föld – 3600 Ft/m³
  • Darált trágyás föld – 4000 Ft/m³
  • Natúr trágyás föld tőzeggel – 4800 Ft/m³
  • Darált trágyás föld tőzeggel – 5400 Ft/m³
  • Natúr föld tőzeggel – 4000 Ft/m³
  • Darált föld tőzeggel – 4600 Ft/m³
  • Darált tőzeg – 7600 Ft/m³
  • Darált tőzeg komplex műtrágyával – 8100 Ft/m³
Termőföld szállítás profiktól
Termőföld szállítás profiktól

A termőföld szállítás ára megtalálható ITT.

A jó minőségű föld a jó minőségű élelmiszer alapfeltétele