Anyagok

Anyagok bemutatása és anyag árak

Következzenek azok az anyagok és fajtáik, amelyek a leggyakrabban kerülnek felhasználásra. Az alkalmazásterület mellett tájékoztatást adunk az anyagok árairól is.


Szállítandó építőanyagok
anyagok – építőanyag szállítás
Anyag árlista
anyagok árlista

 

Murva szállítás


Forduljon hozzánk bizalommal, ha murvára van szüksége! Többéves beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően kedvező áron rendelhet tőlünk. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért kifejezetten rugalmasak vagyunk. Budapesten belül, a belvárosban és a főváros környékén is szállítunk. Bármilyen kérése is van, keressen minket bátran!

Mire jó a murva?

A murva széleskörűen felhasználható kőzúzalék, amivel gyakran találkozni a garázshoz vezető autóbehajtókon vagy a térburkolat alapját adó teherbíró rétegben. Egyaránt előkerül tömörítő feltöltéskor, illetve színe miatt díszítésként is. A leendő felhasználástól függően más és más szemnagyságú murvát érdemes választani. Kínálatunkban elérhető 5 és 12 milliméter közötti, valamint 12 és 20 milliméter közötti murva. Előbbit tipikusan kertekben szokás használni, utóbbi már gépkocsi behajtókon is alkalmazható.

 • Murva – 6800 Ft/m³

Hogyan zajlik a murva szállítás?

Egyetlen rövid telefonnal megrendelheti a szükséges murvát. Csupán a szállítási címre és időpontra, valamint az átvevő elérhetőségeire van szükségünk. Amennyiben esetleg a lerakási helyszín problémás lehet – túl szűk a kapu a behajtáshoz, a terepviszonyok miatt nehezen oldható meg a közlekedés –, kérjük, jelezze azt is!

A murva szállítás során 3,5 tonnás, billencses kisteherautókat használunk. Ezzel megspórolhatja magának a lepakolással töltött időt, illetve az ebbe fektetett energiát. Csak mutassa meg, hová szeretné, ha be tudunk állni, oda borítjuk a murvát. Mivel kisteherautóinknak nincs szüksége behajtási engedélyre, bárhová könnyedén és rövid határidővel szállíthatunk.

 

Homok szállítás


Beszállítóinkkal tartós együttműködést alakítottunk ki, így kifejezetten kedvező anyagár mellett juthat homokhoz: már köbméterenként 2700 forintért rendelhet tőlünk. A szállítást mi magunk végezzük pontos és megbízható sofőrökkel, aminek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a megrendelt homok az előre egyeztetett időpontra a kért helyszínen lesz.

A homok szállítás során jó állapotban lévő kisteherautókat használunk. Kocsijaink billencsesek, vagyis nincs szükség a kért építőanyagok lepakolására, pillanatok alatt leboríthatjuk a homokot. A 3,5 tonnás teherautók behajtási engedély nélkül is bárhol közlekedhetnek, nincs olyan hely, ahová ne tudnánk eljutni.

Milyen homok szállítását vállaljuk?

Válassza a célnak legmegfelelőbb anyagot! Homok szállítás keretében akár finomabb szemcséjű, 0-1 homok is rendelhető. Ezt használhatja vakoláshoz, a falazás során vagy a lerakott térkő besöpréséhez. Természetesen töltőhomokot is vásárolhat tőlünk.

 • Töltőhomok – 2700 Ft/m³
 • Homok 0-1 – 3100 Ft/m³

A szállítás ára az úti cél függvényében változik. Budapesten belül és a főváros vonzáskörzetébe egyaránt szállítunk. Akár 6990 forintért házhoz visszük a homokot. A szállítás díja 30 perces helyszíni tartózkodást tartalmaz. Ezen felül minden megkezdett óráért 4000 forintot számolunk fel.

Sóder szállítás


Nincs olyan építkezés, ahol ne lenne szükség sóderre. Mi megoldjuk, hogy ott legyen. A fővároson belül és annak vonzáskörzetében végezzük munkánkat, nem jelent problémát az sem, ha a belvárosba kell szállítanunk. A sóder szállítást 3,5 tonnás kisteherautókkal végezzük, így bárhová eljuthatunk, nincs szükség előzetesen behajtási engedély kérésére. A lepakolást nem emészt fel időt, billencses autóinkról egy perc alatt a kért helyre borítjuk a megrendelt sódert.

Milyen sóder szállítását vállaljuk?

Rendelhet tőlünk jól tömöríthető töltősódert, amely remekül használható útalapként vagy térkövezés alkalmával. Ezen felül természetesen osztályozott sóder is elérhető nálunk 0-4 közötti szemcsemérettől egészen 0-24 közötti szemnagyságig. A nálunk kapható sóder mosott, agyagtartalma így alacsonyabb, aminek köszönhetően sokkal szilárdabb beton készíthető vele.

A kétszer rostált 0-4-es sódert általában ágyazórétegek kialakításához, vékony betonhoz vagy durva vakoláshoz kérik. Az ennél nagyobb 0-8-as sóder aljzatbeton vagy Estrich beton készítésére alkalmas. A legfeljebb 16 milliméteres szemnagyságú sóder a keskeny zsalukövek közé szánt beton vagy betonkoszorúk készítéséhez a legjobb. Legtöbben a 0-24-es sódert keresik, amelyet vastagbetonhoz, illetve alapépítés során használnak fel.

Milyen áron rendelhet tőlünk sódert?

A végső árat a szállítási helyszín, és a rendelt sóder osztálya alapján számítjuk ki. Az anyagok árai a következők:

 • Töltősóder – 2600 Ft/m³
 • 0-4 sóder – 3000 Ft/m³
 • 0-8 sóder – 4000 Ft/m³
 • 0-16 sóder – 4000 Ft/m³
 • 0-24 sóder – 3100 Ft/m³

A szállítás díja a helyszín szerint alakul. Budapesten belül már 7990 forintért szállítunk, de díjunk az agglomerációban sem haladja meg a 11990 forintot. Ártáblázatunkban megtekintheti, hogy pontosan mennyibe kerül a szállítás Pest megyében.

Termőföld szállítás


Nem szabad összetéveszteni a töltőföldet a termőfölddel. Míg előbbit csupán feltöltéshez vagy tereprendezés alkalmával használhatja, addig utóbbi már megfelel ültetésre és növények telepítésére is. A termőföld szállítás megrendelése előtt mindenképpen érdemes számba vennie, hogy milyen növényeket szeretne ültetni, ugyanis ettől függ, hogy pontosan milyen termőföldre lesz szüksége.

Mi a különbség az egyes termőföld típusok között?

Alapvetően megkülönböztetjük a natúr és a darált földet. A natúr földben viszonylag nagyobb rögök is találhatók, míg a darált föld esetében ezek legfeljebb 4 cm-esek, de már ez is elég, hogy egyenetlen legyen a tömörülés, ami miatt a pázsit is göröngyös lehet. Az egyenetlenségek megjelenése elkerülhető, ha a termőföld lazításához trágyát vagy tőzeget használnak.

A megrendelt földdel új termőréteget alakíthat ki, használhatja kertek és parkok feltöltéséhez. A trágyával kevert föld tökéletesen alkalmas a talaj termőképességének javítására. A tőzeges termőföld szintén remek erre, különösen a savanyú talajt kedvelő növényekhez ajánljuk. Azt ajánljuk, hogy a termőföld szállítás előtt mérje fel az érintett területet, esetleg kérje ki szakember véleményét is arról, hogy milyen földet érdemes használni az adott helyszínen.

A termőföld szállítás részletei

A termőföldek ára nem tartalmazza a szállítás díját. A pontos összeg a szállítási helyszín függvényében változik, Pesten már 7900 forintért vállaljuk a kiszállítást. A szállítás alkalmával 3,5 tonnás, billencses kisteherautókat használunk. Nem kell időt pazarolni a lepakolásra, egyetlen perc alatt a kívánt helyre borítjuk a kiszállított termőföldet, és már terítheti is.

 • Natúr föld – 3000 Ft/m³
 • Darált föld – 3500 Ft/m³
 • Natúr trágyás föld – 3600 Ft/m³
 • Darált trágyás föld – 4000 Ft/m³
 • Natúr trágyás föld tőzeggel – 4800 Ft/m³
 • Darált trágyás föld tőzeggel – 5400 Ft/m³
 • Natúr föld tőzeggel – 4000 Ft/m³
 • Darált föld tőzeggel – 4600 Ft/m³
 • Darált tőzeg – 7600 Ft/m³
 • Darált tőzeg komplex műtrágyával – 8100 Ft/m³

 

 

Építőanyag portál